For the love of basics – T-shirts!

Så er der endelig kommet gang i garderobeplanlægningen og tilhørende opsyning af basismodeller.

Jeg indrømmer blankt, at jeg er en “jeans & t-shirt” kinda girl, og derfor synes jeg, at det var oplagt, at jeg startede med at finde/kreere nogle t-shirts, som sidder, som jeg gerne vil have dem.

Jeg foretækker så klart t-shirts, der ikke sidder klistret til kroppen, og jeg fandt da også en gammel favorit i skuffen, som endte med at blive udgangspunktet. Den tilskæringsmæssige fordelingsnøgle (høh, hjemmegjort udtryk) hedder ca. 5% min gamle yndlings t-shirt og 95% “nårh-ja-for-faen-det-kunne-man-jo-også-liiiige” – altså forandringer lavet af undertegnede.

Stoffet er ganske almindelig viscosejersey. Jeg kan bedst lidt at lave t-shirts i den kvalitet, da jeg synes, at det falder noget bedre end bomuldsjerseyen, som er mere formfast.

Jeg har valgt at lave en ribrouleau i kanten, da jeg gerne vil opnå et lidt mere feminint udtryk end basic ribkanten, som i min verden er lidt mere sporty.

1

 

2

Det sennepsgule jersey er fra Stof2000 og kan købes her

5

6

 

4

De to blå (som ser grå ud, da der var begrænset lys i Notten, da billederne blev taget), er fra Stof & Stil, og kan købes her og her.

Jeg har brugt ca. 1.2 – 1.25 meter pr. t-shirt og jeg har selvfølgelig vasket stoffet, før jeg har klippet/syet.

Prismæssigt kan jeg ikke helt slå de færdigkøbte, men for det første er der INGEN syninger, der trækker skævt og nu her, efter ca. 5 x vask, er de stadig pæne at se på, så jeg synes, at det er en win. Desuden har jeg fået 3 t-shits, der sidder PRÆCIS, som jeg gerne vil have! Yay! :-)

Hvad siger I? Syr i også basics eller er det for kedeligt?

Glæder mig til at høre fra jer!! :-)