Havesæsonen er skudt i gang – og symaskinen føler sig svigtet …

men mon ikke, den får en tiltrængt svingom inden længe? Jeg har nemlig købt mig en ny bog!

Jeg har længe været meget fascineret af de japanske sybøger og har da også et par stykker, men har aldrig rigtig kastet mig ud i af prøve nogle af mønstrene. Dels pga. sprogbarrieren (mit japanske er lidt rustent – høhø) og dels pga. størrelserne. Jeg er en EU størrelse 38/40 og er 1,77 m høj, så da min legemshøjde er en hel del mere end hvad mønstrene er lavet udfra, har jeg ikke rigtig haft mod på det.

Det tænker jeg at lave om på med denne her!

11081292_10153825856818709_1041035124209894963_n

 

IMG_2047

 

IMG_2048

Den er købt på amazon.co.uk og er kommet hjem fra USA. Det tog sin tid, men nu er den her.

Temaet i bogen (som alle nok kan regne ud), er sorte basisitems til garderoben.

Stilen er meget japansk. Tænk Yohji Yamamoto møder Rick Owens. Silhuetterne er meget grafiske og primært oversize.

Størrelserne virker umiddelbart mere egnet til det vestlige marked, end jeg før har oplevet, så jeg er meget spændt på komme i gang.

Har du erfaringer med japanske sybøger? Jeg vil rigtig gerne høre om dine oplevelser! Jeg anmelder selvfølgelig denne, når jeg har syet noget op.

Go’ Søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>